fbpx
Select Page

Kako UVC generator može poboljšati kvalitetu zraka na radnom mjestu?

Osigurati visokokvalitetan zrak na radnom mjestu nikada nije bilo važnije.

Zbog izazova pandemije Covid-19, naučili smo da koristeći „pravu“ tehnologiju kojom ćemo odgovoriti na današnje standarde uistinu čini razliku u održavanju kvalitete i čistoće zraka u zatvorenim prostorima.

Zaposlenici diljem svijeta nerado se vraćaju u svoje službene urede. Fleksibilnosti rada od kuće potaknula je mnoge da nastave raditi iz svojih domova. Ipak zaposlenici se sve više vraćaju u urede, a time  raste i svijest o važnosti  kvalitete zraka te je neophodno osigurati dobre klimatizacijske uvjete za njihov povratak na radno mjesto.

Za one koji su prigrlili prednosti rada od kuće i očekuju hlađenje i grijanje prostora uz maksimalan komfor, adekvatan odabir sustava klimatizacije također bi trebao biti jedan od ključnih faktora za zdravo radno okruženje.

Haier i Maxon sustavi klimatizacije koriste najsuvremeniju tehnologiju, jednostavni su za instalaciju, a ujedno pružaju maksimalnu pouzdanost i udobnost uz najnižu razinu buke. Uz standardne značajke kao što je WiFi modul, Haier i Maxon klima uređaji uključuju i vrhunske (premium) značajke poput inovativne tehnologije UVC generatora.

Neovisnim laboratorijskim testom koji je provela vodeća svjetska istraživačka organizacija Texcell S.A., potvrđeno je da Haier UVC generator može pomoći u inhibiranju čestica Covid-19 za 99,998%.  Postavljen blizu ulaza zraka, UVC generator sterilizira zrak koji cirkulira klima uređajem.  Zrak koji uđe u klima uređaj izravno je izložen UV-C zrakama koje eliminiraju sve opasnosti koje se nalaze u zraku poput virusa, bakterija i sl. Haier UVC generator također sterilizira unutrašnjost unutarnje jedinice u standby načinu rada.

BeFunky

UV-C (Ultraviolet C) su vrsta UV zraka, valne duljine spektra u rasponu od 200-280nm te se naširoko koriste za dezinfekciju u svakodnevnom životu ljudi. One djeluju na način da oštećuju strukturu mikroorganizma onesposobljujući ga da štetno djeluje na zdravlje čovjeka.

Klima uređaji Haier Flexis i Pearl te Maxon Pure idealno su rješenje za mono-split ili multi-sustave hlađenja i grijanja. Njihove inovativne funkcije za zdravlje i standardno ugrađen Wi-Fi modul spojen na hOn aplikaciju, potvrda su Haier-ove poruke „Pametno rješenje za zdrav zrak“.

Naslage nečistoće na isparivaču klima uređaja narušavaju kvalitetu zraka u prostoru. Frost-clean, tehnologija samočišćenja, poboljšava kvalitetu zraka u prostoru eliminirajući bakterije u unutrašnjosti klima uređaja. Smrzavanjem površine isparivača vlagom iz zraka, brzim otapanjem uklanja svu nakupljenu nečistoću na jedinici. Funkcija 56°C sterilizacije dodaje još jedan zaštitni sloj klima uređaju od bakterija. Ova pametna funkcija sterilizira klima uređaj zagrijavanjem isparivača na 56°C tijekom 30 minuta te ubija bakterije i viruse.

Ugrađeni Wi-Fi modul u potpunosti je kompatibilan s hOn aplikacijom. Korisniku omogućava potpunu  kontrolu i mogućnost upravljanja sistemom putem pametnog telefona ili tableta s prilagodbom upravljanja postavkama temperature, podacima o izvedbi pa čak i greškama u kôdovima. Također, aplikacija prepoznaje i glasovne naredbe obzirom da je kompatibilna s  Google Assistant i Alexa aplikacijom.

Spreman za 2022. godinu, Haier je već nadogradio komercijalne proizvode poput kanalnih jedinica s UVC funkcijom i integriranim Wi-Fi modulom. To će omogućiti instalaterima ponudu veće funkcionalnosti za širi spektar primjene komercijalne serije.

Održavanje visokih standarda kvalitete zraka u zatvorenim prostorima nikada nije bilo važnije jer iz pandemije želimo izaći zdraviji i snažniji. Prilikom odabira pravog klimatizacijskog sustava Haierov UVC generator ključna je komponenta u suočavanju s izazovom kvalitete zraka u zatvorenom prostoru.

FLEXIS PLUS UV, A+++, opcija boja: bijeli mat i crni mat 

Model s revolucionarnom tehnologijom UVC sterilizacije zraka. Pravi odabir za one koji žele instant hlađenje ili grijanje, vode brigu oko svog zdravlja i zanima ih napredna tehnologija.

flexis-plus

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!