fbpx
Select Page

Kraljica među klimama – Pearl Premium

Haier UVC-pro

Napredna tehnologija u elegantnom dizajnu

Pearl Premium klima uređaj, najnoviji je model koji dolazi iz Haiera, svjetske tvornice inovacija  i razvoja u klimatizaciji. Predstavlja vrhunski spoj naprednih tehnologija i elegantnog dizajna. Ovaj izuzetni uređaj donosi izvanredne performanse koje ga čine idealnim izborom kako za hlađenje, tako i za grijanje prostorija.

Uz napredne funkcije za zaštitu zdravlja, Pearl Premium ne samo da stvara ugodan ambijent, već i osigurava čist i zdrav zrak za sve korisnike.

Ravnomjernija i ugodnija klima u prostoriji

 

Pearl Premium klima uređaj ističe se funkcijom 3D ispuha zraka, koja omogućuje ravnomjerno raspoređivanje zraka po cijeloj prostoriji. Ovo nije samo ključno za ugodnu temperaturu, već i za smanjenje koncentracije alergena u zraku, čime se osigurava optimalno okruženje za osobe koje pate od alergija.

Stalna cirkulaciju zraka  i održavanje optimalne temperature i vlažnosti u prostoriji značajke su Coanda Effect funkcije.

Čist zrak bez alergena uz napredne funkcije

Jedna od ključnih značajki Pearl Premium klima uređaja je UVC PRO sterilizacija, koja pruža temeljito čišćenje zraka od štetnih mikroorganizama. Ova tehnologija koristi UV-C svjetlost visoke frekvencije i ionizator kako bi uništila alergene, bakterije, viruse i gljivice, čime se osigurava čist i zdrav zrak u prostoriji.

Za dodatnu sigurnost, tu su funkcije 56° C sterilizacija i Frost Clean, koje osiguravaju potpunu sterilizaciju klima uređaja te održavaju njegovu učinkovitost dugoročno.

Pametna tehnologija

Ugrađen Wi-Fi modul i iznimna energetska učinkovitost A+++ čine ga jednim od najatraktivnijih uređaja na tržištu. Pearl Premium klima uređaj energetski je iznimno učinkovit, s visokom klasom energetske učinkovitosti, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom koji štedi energiju i novac.

Moderna hOn aplikacija za WI-FI upravljanje omogućuje potpunu kontrolu klima uređaja bez obzira gdje se nalazite.

Ugodna temperatura tijekom cijele godine

 

Ono što Pearl Premium klima uređaj čini veličanstvenim je njegova višenamjenska uporaba. Osim što pruža učinkovito hlađenje tijekom vrućih ljetnih dana, ovaj uređaj također je izvrstan izbor za grijanje tijekom hladnih zimskih mjeseci. S grijačem kadice kondenzata, Pearl Premium klima uređaj osigurava konstantnu udobnost uz minimalnu potrošnju energije, što je dodatni plus za korisnike. Cijene Pearl Premium klima uređaja potražite OVDJE.

U konačnici, Pearl Premium klima uređaj nije samo uređaj za hlađenje ili grijanje prostorije, već je i pouzdan saveznik u borbi protiv alergija. S kombinacijom naprednih tehnologija za sterilizaciju zraka, ravnomjernog raspoređivanja zraka te energetske učinkovitosti, ovaj klima uređaj pruža optimalnu udobnost i čistoću zraka za sve svoje korisnike.

Pearl Premium model dostupan je u više različitih kapaciteta od 2,7 kW do 7,1 kw ovisno o vašim potrebama i zahtjevima prostora. Potražite kraljicu među klimama i ovlaštenog partnera Haier klima uređaja OVDJE.

 

Haier klima uređaji kućne serije dolaze s 5 godina garancije.

Daljinski upravljač Pearl Premium Daljinski upravljač Pearl Premium

Pearl Premium

  • Pearl Premium unaprijeđeni model elegantnih zaobljenih linija
  • Inovativne funkcije za pročišćavanje zraka
  • UVC PRO sterilizacija i ionizator za čist i zdrav zrak
  • A+++/A++
  • Grijač kadice kondenzata za stabilan kapacitet grijanja
  • Jednakomjerno raspoređuje zrak u prostoriji
  • Wi-Fi upravljanje
  • Super tihi rad
  • 3D ispuh zraka
  • Raspoloživ u multi opciji
  • 5 godina garancije

Cijena od 665 €

UVC Pro sterilizacija

UVC PRO

Inhibira razmnožavanje bakterija i sterilizira virus, razgrađuje molekulu vodika i kisika i stvara ionsku skupinu koja uništava bakterije i sterilizira virus nakon kontakta.

3D ispuh zraka

3D ispuh zraka

Omogućuje ugodan protok zraka u svaki kut vaše sobe uz konstantno horizontalno i okomito pomicanje lopatica protoka zraka.

Grijanje doma Nordic

Visokoučinkovito grijanje

Visokoučinkovito grijanje pri vrlo niskim temperaturama. Osigurava stabilan
učinak grijanja čak i u ekstremno hladnim uvjetima (temperature do -25°C).

Želite li saznati više ili dogovoriti uvid na Vašem objektu, pošaljite nam upit!

Haier contact form

Hidden
Haier-klima.com
Ime(Required)
Prezime(Required)
Grad(Required)
Država

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!