fbpx
Select Page
EXPERT-klima EXPERT-klima
Haier EXPERT Haier EXPERT

Expert

  • Moćan klima uređaj
  • Vrhunski dizajn
  • Inovativne funkcije
  • Pročišćavanje zraka u domu (elektrostatički – antibakterijski filter)
  • Wi-Fi upravljanje
  • Super tihi rad
  • 3D ispuh zraka
  • A+++
  • 5 godina garancije

Cijena od
1.053,16 / 7.935,00 kn 

 Beskompromisna udobnost uz apsolutnu
čistoću zraka

Model Expert iznimno je tih uređaj, poput šapata (samo 15dB) stoga predstavlja savršeno rješenje za prostore poput spavaće sobe. Uz pametnu funkciju ECO-Sensor, korisnik ostvaruje i dodatnu uštedu – čak do 67% uštede energije. Klima uređaj se gasi ukoliko korisnik neko vrijeme nije u prostoriji. Ugrađen Wi-Fi modul i iznimna energetska učinkovitost A+++ čine ga jednim od najatraktivnijih uređaja na tržištu. Zahvaljujući pomicanju vertikalnih i vodoravnih lamela moguće je usmjeriti strujanje zraka prema gore, dolje, lijevo i desno (3D strujanje zraka). Iskusite osjećaj prirodnog povjetarca i osigurajte potpunu udobnost u vašem domu.

UVC Pro

UVC Pro

Inhibira razmnožavanje bakterija i sterilizira virus, razgrađuje molekulu vodika i kisika i stvara ionsku skupinu koja uništava bakterije i sterilizira virus nakon kontakta.

Coanda Airflow

Osigurava dalji, brži i jači ispuh zraka iz klima uređaja bez osjećaja propuha. Lagano strujanje zraka za savršeno ugodan ambijent.

56 C Sterilizacija

56° C sterilizacija

Uništava bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56°C u trajanju od 30 minuta.

PREDNOSTI

UVC Pro

UVC Pro inhibira razmnožavanje bakterija i sterilizira virus, razgrađuje molekulu vodika i kisika i stvara ionsku skupinu koja uništava bakterije i sterilizira virus nakon kontakta.

56 C sterilizacija

Uništava bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56°C u trajanju od 30 minuta.

Eco senzor
Detektira stanje u prostoru, te ljudsku aktivnost u realnom vremenu, te prilagođava način rada kako bi postigao najbolju energetsku učinkovitost i udobnost za korisnike.
Coanda Plus protok zraka
Osigurava dalji, brži i jači ispuh zraka iz klima uređaja, kako bi zrak bio jednakomjerno raspodijeljen po cijeloj prostoriji.
I feel

I FeelPomoću senzora u daljinskom upravljaču, Haier klima uređaj može točno detektirati i kontrolirati sobnu temperaturu u prostoriji u kojoj se nalazi upravljač.

Frost Clean

Smrzava isparivač pomoću vlage iz zraka, te na taj način veže čestice nečistoće i otapanjem ih uklanja kroz odvod kondenzata, dok na ispuhu osigurava čist zrak.

On-Off Card
Haier je razvio uslugu ON/OFF Card uz pomoć koje omogućuje dodatnu uštedu i kontrolu nad klima uređajima koji se nalaze u hotelskim sobama ili apartmanskim prostorima. ON/OFF Card omogućuje isključivanja/uključivanja klima uređaja vanjskim kontaktom ulazna vrata, prozori i hotelski ključ.
Širi prostor cijevi
Štedi vrijeme instalacije većim prostorom za spajanje cijevi i žica.
Wi-Fi kontrola

Preuzimanjem Haier hOn aplikacije na Apple ili Android pametne uređaje i povežite svoje uređaje za upravljanje i kontroliranje uređaja sa bilo koje lokacije i bilo kada.

Jednostavna instalacija

 Jednostavna instalacija znači veću učinkovitost na terenu u vrijeme vrhunca sezone. Jednostavna montaža, lako i brzo održavanje motora bez demontiranja isparivača. Jednostavno održavanje i rastavljanje klima uređaja s lakim pristupom ventilatoru motora i kontrolnoj ploči.

Želite li saznati više ili dogovoriti uvid na Vašem objektu, pošaljite nam upit!

Haier contact form

Hidden
Haier-klima.com
Ime(Required)
Prezime(Required)
Grad(Required)
Država

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!