fbpx
Select Page
slim kanalni model-01 slim kanalni model-01
Haier stropni model 1 Haier stropni model 1
Haier komercijalna serija 3 Haier komercijalna serija 3

Podno stropni model

  • Podnostropni model health serije
  • Wi-Fi upravljanje
  • UVC sterilizacija
  • Antibakterijski filter
  • Super tihi rad 34 dB (A)
  • Prilagođava se svakom prostoru
  • Jednostavna instalacija i održavanje

Podnostropna jedinica s više opcija ugradnje 

Haier podno stropni model prilagođava se svakom prostoru s vrhunskim ispuhom zraka. Zrak se ravnomjerno raspoređuje u svakom kutu prostorije, kako bi se osigurala maksimalna udobnost. Podnostropni modeli mogu se instalirati i na stropu i blizu poda, nudeći fleksibilnost postavljanja kako bi odgovarale rasporedu i dizajnu prostorije. Montiranjem na strop ili blizu poda, ove jedinice štede dragocjeni podni prostor. To može biti posebno korisno u komercijalnim okruženjima gdje je prostor na podu često ograničen. Jedinica se može postaviti na strop na visini od 4,2 m (12,5/14/16 kW). 

Pametno upravljanje putem hOn aplikacije 

Haier pruža napredne mogućnosti pametnog upravljanja za svoje klima jedinice, uključujući kompatibilnost s hOn aplikacijom. To uključuje ON/OFF funkciju, odabir načina rada, podešavanje brzine ventilatora, temperature i protoka zraka, te mogućnost postavljanja rasporeda rada. Aplikacija može biti kompatibilna i s drugim pametnim kućnim sustavima, omogućujući integraciju s drugim pametnim uređajima. Korisnicima Haier klima uređaja osigurana je veća kontrola, udobnost i energetska učinkovitost u njihovim domovima ili poslovnim prostorima.

UV LED tehnologija za pročišćavanje zraka

Pročišćen zrak

Ugrađeno UV LED svjetlo sterilizira zrak koji cirkulira klima uređajem. Učinkovito eliminira viruse i bakterije pri čemu isporučuje zdrav zrak u prostor.

filter klima

Antibakterijski filter

Filter sadrži ione srebra koje ima antiseptička svojstva za uništavanje širokog spektra bakterija s učinkovitošću do 99,99%.

tihi rad

Wi-Fi upravljanje

Pametno upravljanje klimatizacijskim sustavom na daljinu uz pomoć Wi-Fi aplikacije osigurava fleksibilnost i praktičnost potpune kontrole nad klima jedinicom – gdje god se nalazili.

PREDNOSTI

Za svaki prostor
Širi prostor cijevi Podno stropni model dizajniran je na način da stane u svaki prostor koji ima ograničene opcije za klimatizaciju
Tihi rad

Niska razina buke osigurava ugodu u prostoru zahvaljujući optimiziranom dizajnu ventilatora i zračnih kanala.

UVC sterilizacija

sterilizacija zrakaUgrađeno UV LED svjetlo sterilizira zrak koji cirkulira klima uređajem. Učinkovito eliminira viruse i bakterije pri čemu isporučuje zdrav zrak u prostor.

Wi-Fi kontrola

Pametno upravljanje klima uređajemPametno upravljanje klimatizacijskim sustavom na daljinu uz pomoć Wi-Fi aplikacije osigurava fleksibilnost i praktičnost potpune kontrole nad klima jedinicom – gdje god se nalazili.

Antibakterijski filter

Filter sadrži ione srebra koje ima antiseptička svojstva za uništavanje širokog spektra bakterijas učinkovitošću odo 99,99%.

DOKUMENTI

Tehnički podaci

Želite li saznati više ili dogovoriti uvid na Vašem objektu, pošaljite nam upit!

Haier contact form

Hidden
Haier-klima.com
Ime(Required)
Prezime(Required)
Grad(Required)
Država

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!