fbpx
Select Page

Dizalice topline

Dizalice topline najučinkovitiji su način grijanja prostora i zagrijavanja tople vode za bilo koju vrstu objekta. Za svaki potrošeni kW energije dizalica topline može proizvesti višestruko više toplinske energije.

Haier predstavlja PTV (monoblok & split) rješenje za zagrijavanje sanitarne vode i Super Aqua (monoblok&split) najnoviju generaciju dizalica topline zrak-voda dizajnirane za upotrebu u rezidencijalnim i komercijalnim objektima. Pametno i ekološki prihvatljivo rješenje koje osigurava niže troškove grijanja i značajno smanjuje emisiju CO2  u odnosu na sustave grijanja na ulje i plin.

Haier dizalice topline karakterizira jednostavna i brza ugradnja, značajna ušteda na troškovima energije, niski troškovi održavanja i lako upravljanje cjelokupnim sustavom.

 

Dizalica topline HP80M5

Dizalica topline s integriranim spremnikom za potrošnu toplu vodu, kapaciteta do 80 litara. Učinkovita zamjena za klasični tip bojlera – štedljivo i ekološko rješenje za grijanje vode sa spremnikom od nehrđajućeg čelika s emajlom od titana. Mogućnost povezivanja s solarnim kolektirima i plinskim bojlerom.

Dizalica topline HP300S1

Dizalica topline sa spremnikom za potrošnu toplu vodu, kapaciteta do 293 litara. Učinkovita zamjena za klasični tip bojlera – štedljivo i ekološko rješenje za grijanje vode sa spremnikom od nehrđajućeg čelika. 

Super Aqua - split dizalica topline zrak/voda

Učinkovita zamjena za plinsko grijanje. Sustav Haier Super Aqua split je najučinkovitije, najisplativije i ekološki prihvatljivo rješenje koje značajno smanjuje potrošnju energije, troškove grijanja i negativan utjecaj na okoliš u odnosu na tradicionalne sustave grijanja. Haier Super Aqua split dizalice topline dizajnirane su za upotrebu u svim vrstama objekata. 

Dizalica topline HP250M3/HP250M3C

Dizalica topline s integriranim spremnikom za potrošnu toplu vodu, kapaciteta do 250 litara. Učinkovita zamjena za klasični tip bojlera – štedljivo i ekološko rješenje za grijanje vode sa spremnikom od nehrđajućeg čelika. Mogućnost povezivanja s solarnim kolektorima i plinskim bojlerom. * (HP250M3C)

Super Aqua - monoblok dizalica topline zrak/voda

Učinkovita zamjena za plinsko grijanje. Sustav Haier Super Aqua je najučinkovitije, najisplativije i ekološki prihvatljivo rješenje koje značajno smanjuje potrošnju energije, troškove grijanja i negativan utjecaj na okoliš u odnosu na tradicionalne sustave grijanja.

Potrošna topla voda

Svježa topla voda uz maksimalnu učinkovitost i uštedu energije tokom cijele godine. Široki raspon postavljanja temperature grijanja vode od 35°C do 75°C. Vrlo učinkovito priprema toplu vodu koristeći toplinu iz prostora te na taj način štedi električnu energiju kućanstva za 75%. 

Grijanje budućnosti

Uz pouzdano grijanje, brzu i jednostavnu ugradnju, Super Aqua savršeno se uklapa sa sustavima s podnim grijanjem, ventilokonvektorima i nisko temperaturnim radijatorima. Učinkovito grijanje i pri vrlo niskim vanjskim temperaturama. 

Želite li saznati više ili dogovoriti uvid na Vašem objektu, pošaljite nam upit!

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!