fbpx
Select Page
EXPERT-klima EXPERT-klima
Daljinski Haier HJ Daljinski Haier HJ

Expert Multi

  • Expert Multi – moćan klima uređaj
  • Dostupan u mono i multi izvedbi
  • Vrhunski dizajn
  • Inovativne funkcije
  • Pročišćavanje zraka u domu (elektrostatički – antibakterijski filter)
  • Wi-Fi upravljanje
  • Super tihi rad
  • 3D ispuh zraka
  • A+++
  • 5 godina garancije

Cijena od

 Beskompromisna udobnost uz apsolutnu
čistoću zraka

Model Expert iznimno je tih uređaj, poput šapata (samo 15dB) stoga predstavlja savršeno rješenje za prostore poput spavaće sobe. Uz pametnu funkciju ECO-Sensor, korisnik ostvaruje i dodatnu uštedu – čak do 67% uštede energije. Klima uređaj se gasi ukoliko korisnik neko vrijeme nije u prostoriji. Ugrađen Wi-Fi modul i iznimna energetska učinkovitost A+++ čine ga jednim od najatraktivnijih uređaja na tržištu. Zahvaljujući pomicanju vertikalnih i vodoravnih lamela moguće je usmjeriti strujanje zraka prema gore, dolje, lijevo i desno (3D strujanje zraka). Iskusite osjećaj prirodnog povjetarca i osigurajte potpunu udobnost u vašem domu.

UVC Pro

UVC Pro

Inhibira razmnožavanje bakterija i sterilizira virus, razgrađuje molekulu vodika i kisika i stvara ionsku skupinu koja uništava bakterije i sterilizira virus nakon kontakta.

Coanda Airflow

Osigurava dalji, brži i jači ispuh zraka iz klima uređaja bez osjećaja propuha. Lagano strujanje zraka za savršeno ugodan ambijent.

56 C Sterilizacija

56° C sterilizacija

Uništava bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56°C u trajanju od 30 minuta.

PREDNOSTI

UVC Pro

UVC Pro inhibira razmnožavanje bakterija i sterilizira virus, razgrađuje molekulu vodika i kisika i stvara ionsku skupinu koja uništava bakterije i sterilizira virus nakon kontakta.

56 C sterilizacija

Uništava bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56°C u trajanju od 30 minuta.

Eco senzor
Detektira stanje u prostoru, te ljudsku aktivnost u realnom vremenu, te prilagođava način rada kako bi postigao najbolju energetsku učinkovitost i udobnost za korisnike.
Coanda Plus protok zraka
Osigurava dalji, brži i jači ispuh zraka iz klima uređaja, kako bi zrak bio jednakomjerno raspodijeljen po cijeloj prostoriji.
I feel

I FeelPomoću senzora u daljinskom upravljaču, Haier klima uređaj može točno detektirati i kontrolirati sobnu temperaturu u prostoriji u kojoj se nalazi upravljač.

Frost Clean

Smrzava isparivač pomoću vlage iz zraka, te na taj način veže čestice nečistoće i otapanjem ih uklanja kroz odvod kondenzata, dok na ispuhu osigurava čist zrak.

On-Off Card
Haier je razvio uslugu ON/OFF Card uz pomoć koje omogućuje dodatnu uštedu i kontrolu nad klima uređajima koji se nalaze u hotelskim sobama ili apartmanskim prostorima. ON/OFF Card omogućuje isključivanja/uključivanja klima uređaja vanjskim kontaktom ulazna vrata, prozori i hotelski ključ.
Širi prostor cijevi
Štedi vrijeme instalacije većim prostorom za spajanje cijevi i žica.
Wi-Fi kontrola

Preuzimanjem Haier hOn aplikacije na Apple ili Android pametne uređaje i povežite svoje uređaje za upravljanje i kontroliranje uređaja sa bilo koje lokacije i bilo kada.

Jednostavna instalacija

 Jednostavna instalacija znači veću učinkovitost na terenu u vrijeme vrhunca sezone. Jednostavna montaža, lako i brzo održavanje motora bez demontiranja isparivača. Jednostavno održavanje i rastavljanje klima uređaja s lakim pristupom ventilatoru motora i kontrolnoj ploči.

Želite li saznati više ili dogovoriti uvid na Vašem objektu, pošaljite nam upit!

Haier contact form

Hidden
Haier-klima.com
Ime(Required)
Prezime(Required)
Grad(Required)
Država

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!