fbpx
Select Page

Haier UVC sterilizacija u Općoj bolnici Karlovac

Haier UVC sterilizacija, napredna je tehnologija klimatizacije koja osigurava pročišćen zrak u najrelevantnijim prostorima bolnice. Opća bolnica Karlovac opremila je svoje operacijske dvorane Haier klima uređajima nove generacije.

haier

Opća bolnica Karlovac odlučila se za ugradnju klima uređaja Haier Flexis Plus. Svojim djelatnicima žele omogućiti bolje uvjete rada (kvalitetan, pročišćen i siguran zrak), a pacijentima najveću moguću sigurnost tijekom operativnih zahvata,  Poznato je da je tijekom operativnih zahvata iznimno važna sterilna okolina i striktne procedure u dvorani. Prostor treba biti u potpunosti odsutan od mikroorganizama i siguran za pacijente. Model Haier Flexis Plus ima ugrađeni UVC sustav filtracije zraka koji trenutačno inhibira sve opasnosti u zraku te je dokazano učinkovit u eliminiranju Covid-19 virusa.

Poslušali smo preporuku naše dugogodišnjeg partnera koji nam održava opremu za klimatizaciju Tehno-Pal i odabrali uređaje koji će nam omogućiti bolje uvjete rada, a našim pacijentima ugodniji i sigurniji boravak u prostoru bolnice (operacijske dvorane)“, izjavio je dipl. iur., univ.mag.admin.sanit. Nikša Antica, ravnatelj Opće bolnice Karlovac.

surgery-

Zašto je Opća bolnica Karlovac odabrala Haier Flexis model klima uređaja s UVC lampom?

Učinkovitost UVC lampe u borbi protiv Covid-19 virusa potvrdila je globalna istraživačka organizacija Texcell SA (nezavisni laboratorij za testiranje virusa).  Testiranja su pokazala da klima uređaji Haier s funkcijom UVC sterilizacije uništavaju COVID virus (SARS-CoV-2) sa 99,998% učinkovitosti u prostoru u kojem se koriste. Studija koju je proveo Texcell dokazuje učinkovitost UVC lampe u borbi protiv infekcija uzrokovanih virusom COVID-19.

UVC lampa unutar klima uređaja koristi UV C svjetlosno zračenje valne duljine spektra u rasponu od 270-280nm i zrak koji prolazi kroz klima uređaj izložen je ovom zračenju. Haier UVC sterilizacija djeluje tako da oštećuje DNA i RNA strukturu virusa. Na taj način mikroorganizam ne može obavljati svoje vitalne stanične funkcije. Efikasno se eliminira opasnost od virusa i bakterija u zraku i osigurava da je zrak pročišćen i zdrav.

haier-sterilzation-1

Haier UVC sterilizacija- svaki dan pročišćen zrak od virusa i bakterija u domovima diljem svijeta
Korisnici diljem svijeta Haier klima uređaje s UV lampom koriste tokom cijele godine, a ne samo u periodu kada vladaju ljetne vrućine. Haier klima uređaji imaju vrhunsku tehnologiju za grijanje, kao i za odvlaživanje prostora tijekom jesenskog, zimskog i proljetnog perioda. Haier UV lampa radi u bilo kojem načinu rada te je korisnik uključuje putem daljinskog (opcija health) ili putem nove mobilne aplikacije hOn koja se koristi za Wi-Fi upravljanje.

Tvrtka Haier Air Conditioning posvećena je dizajniranju proizvoda zasnovanih na inovativnim tehnologijama koje život korisnika čine jednostavnijim i praktičnijim. Novi klima uređaj UV Flexis Plus bavi se vrlo velikim problemom s kojim se danas svi suočavaju – onečišćenjem zraka i sveprisutne pandemije COVID-19. Lansiranjem nove pametne tehnologije, korisnicima klima uređaja osiguran je čist i prozračan zrak – bez virusa. I u budućnosti Haier tvrtka planira provoditi nova istraživanja i osmišljavati inovacije nastojeći prioritetno zadovoljiti potrebe korisnika diljem svijeta.

 

MB Frigo Grupa – generalni zastupnik Haier klima uređaja

MB Frigo Grupa generalni je zastupnik za Haier klima uređaje na području Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. U srcu pandemije, MB Frigo Grupa prepoznala je važnost dodatne zaštite od Covida-19 te plasirala na tržište klima uređaj s funkcijom UVC sterilizacije. MB Frigo Grupa ove godine slavi 40 godina postojanja, te je na tržištu Adria regije izgradila s više od 170 djelatnika poziciju lidera u klimatizaciji i rashladnoj tehnici.

Želite li saznati više ili dogovoriti uvid na Vašem objektu, pošaljite nam upit!

Haier contact form

Hidden
Haier-klima.com
Ime(Required)
Prezime(Required)
Grad(Required)
Država

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!