fbpx
Select Page

Haier UVC sterilizacija uništava 99,99% virusa COVID-19

Haier UVC generator

Haier UVC generator emitira zrake s valnom duljinom između 270-280nm. Uređaj je instaliran na isparivaču i generira zrake u blizini ulaza zraka s desne na lijevu stranu kada je funkcija uključena. UVC, vrsta UV zraka, s valnom duljinom spektra u rasponu od 200-280 nm, djeluje oštećujući strukturu DNA i RNA, uzrokujući da mikroorganizam ne može obavljati vitalne stanične funkcije. Trenutačno inhibira opasnosti u zraku  – kada zrak prolazi kroz područje izloženo UVC zrakama, isporučuje zdrav zrak u prostoriju.

Haier Flexis Plus

Ovaj model predstavlja spoj napredne tehnologije (UVC sterilizacija), modernog dizajna i prirodnog čistog zraka u domu. Funkcije za čisti zrak unaprijeđene su uz pomoć antibakterijskog panela. Haierov antibakterijski filtar kombinira učinkovitost tri filtra – antialergijski, antivirusni i antibakterijski – i održava zrak čistim i zdravim. Filtar štiti hvatanjem i deaktiviranjem grinja, peludi, virusa i bakterija. FROST CLEAN jedna je od inovativnih funkcija za zdravlje, koju sadrže svi Haier modeli, a služi za automatsko samočišćenje uređaja hladnom ekspanzijom kojom se uklanjaju sve nečistoće i bakterije.

Model Flexis Plus ističe se visokom energetskom učinkovitošću (A +++) i elegantnom mat bijelom površinom. Za super energetske uštede tu je ECO senzor pokreta koji prepoznaje prisutnost osoba u prostoriji. Ukoliko u prostoriji nema nikoga duže od 20 minuta, uređaj se prebacuje u način uštede energije.

Brzo stvara ugodnu mikroklimu uz učinak prirodne cirkulacije zraka i eliminira mogućnost neugodnog propuha (3D strujanje zraka). Specijalni dizajn Haier ventilatora omogućava dugi domet zraka do 20m, što ga čini idealnim i za klimatizaciju većih prostora. Da bi zaokružio svoje visoke performanse, vrlo je tih (16 dB (A) i uključuje najbolji Wi-Fi na tržištu.

flexis-plus

Haier Air Conditioning

Tvrtka Haier Air Conditioning posvećena je dizajniranju proizvoda zasnovanih na inovativnim tehnologijama (UVC sterilizacija) koje život korisnika čine jednostavnijim i praktičnijim. Novi klima uređaj UV Flexis Plus bavi se vrlo velikim problemom s kojim se danas svi suočavaju – onečišćenjem zraka i sveprisutne pandemije COVID-19. Lansiranjem nove pametne tehnologije, korisnicima klima uređaja osiguran je čist i prozračan zrak – bez virusa. I u budućnosti Haier tvrtka planira provoditi nova istraživanja i osmišljavati inovacije nastojeći prioritetno zadovoljiti potrebe korisnika diljem svijeta.

Provjerite veliki izbor modela, snage i izvedbe klimatizacije za dom s različitim karakteristikama proizvođača Haier. Kod odluke o klimatizaciji prostora i izboru najboljeg klima uređaja za vaše potrebe preporuka je uzeti u obzir energetski razred klima uređaja, snagu rada u hlađenju i/ili grijanju, površinu prostora i mogućnost rada vanjske jedinice pri niskim temperaturama. Modele i aktualne akcije na klima uređaje potražite u našim klima centrima Zagreb, Rijeka, Zadar i Split ili kod naših ovlaštenih partnera.

Haier klima uređaji s UVC modulom:

Expert

Iznimno moćan, super tihi i energetski učinkovit

Haier Flexis Silver

Flexis Plus

Inovativne funkcije za zdravlje i udobnost. Dostupne boje: bijeli/crni/srebrni

Pearl

Moderan dizajn i povjetarac u domu

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!