fbpx
Select Page

Haier Wi-Fi modul MRV sustavi

Daljinsko upravljanje velikim sustavima (MRV) nikada nije bilo lakše i pristupačnije! Sada možete koristiti novi WiFi modul za upravljanje svim jedinicama u stvarnom vremenu sa svog pametnog telefona.

Kao tvrtka s najvećim tržišnim udjelom u pametnim / spojivim klima uređajima (2 godine zaredom), Haier donosi još jedno u nizu pametnih rješenja i nadopunjuje već standardni individualni WiFi modul za pojedinačne i više split sustava (RAC i LCAC).

Capture-1

MRV Haier Wi-Fi modul HI-WA164DB

Haier Wi-Fi modul omogućuje jednostavno i praktično upravljanje povezanim unutarnjim jedinicama putem aplikacije instalirane na pametnom telefonu ili tabletu s operativnim sustavom iOS ili Android. Modul treba biti spojen na lokalnu WiFi mrežu, zahvaljujući čemu se prijavljuje na poslužitelj i koristi Cloud sustav za daljinsko mrežno upravljanje jedinicama u stvarnom vremenu. Dodjeljivanje modula aplikaciji vrlo je jednostavno i samo trebate slijediti upute u aplikaciji.

BeFunky-collage-8

Primjena:

  • Tvrtke
  • Supermarketi
  • Manji i srednji hoteli
  • Poslovnice banaka itd.

Upravljačke funkcije

∆ Uključivanje / isključivanje, podešavanje temperature, postavke timera, tjedno programiranje, brzina ventilatora

∆ Pregled alarma, povijesti pogrešaka

∆ Podjela upravljačkih ovlasti: lokalno, centralno, blokiranje lokalnog upravljača

∆ Upravljanje korisničkim računom (registracija računa, promjena lozinke putem aplikacije)

 

Jedan Wi-Fi modul može kontrolirati do 64 unutarnje jedinice i kombinaciju WiFi modula, zatim 256 unutarnjih jedinica u aplikaciji pod jednim korisničkim računom. Aplikacija omogućuje potpunu individualnu i grupnu kontrolu. Omogućuje vam postavljanje korisničkih prava ili mogućnosti korisničke kontrole (razine).

slika

Spajanje MRV5 sustava

Vanjske jedinice MRV5 standardno su opremljene komunikacijskim pretvaračem ili izlazom Modbus RS485. Stoga je moguće povezati WiFi modul izravno s priključcima vanjske jedinice, a svi priključci unutarnje jedinice tada će se učitati u aplikaciju.

Spajanje MRV-S i MRV-C sustava

Za povezivanje ovih sustava potrebno je instalirati komunikacijski pretvarač HA-MA164AD na koji će se spojiti WiFi modul.

Povezivanje single split, multi split sustava ili kombinacija s MRV-om

Haier Wi-Fi modul omogućuje povezivanje sa središnjim kontrolerom HC-SA164DBT, koji ima izlaz za upravljanje putem protokola Modbus RS485.

Ako se koristi središnji centralni kontroler HC-SA164DBT, Wi-Fi modul se može spojiti izravno na središnju jedinicu. Wi-Fi modul može se spojiti izravno na vanjske jedinice MRV serije 5 ili na pretvarač HA-MA164AD ako vanjske jedinice NISU serije 5.

S ovom konfiguracijom moguće je upravljati MRV sustavom čak i bez lokalnog centralnog kontrolera, koristeći samo aplikaciju instaliranu na tabletu ili pametnom telefonu, što osigurava stabilnu i brzu Wi-Fi pokrivenost modula.

slika-2

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!