fbpx
Select Page
Daljinski Haier HJ Daljinski Haier HJ

Jade

  • Nadmoćan klima uređaj
  • Vrhunski dizajn
  • Inovativne funkcije
  • Pročišćavanje zraka u domu (elektrostatički – antibakterijski filter)
  • Senzor za kvalitetu zraka
  • Wi-Fi upravljanje
  • Super tihi rad
  • 3D ispuh zraka
  • A+++
  • 5 godina garancije

Cijena od
1.144,57  

Visoka učinkovitost koja nadmašuje sva očekivanja 

 

Klima uređaj Jade donosi revolucionarnu visokoučinkovitost u vaš dom , nudeći nevjerojatne prednosti u uštedi energije i očuvanju okoliša. Sa svojom izvanrednom energetskom ocjenom, ovaj klima uređaj postavlja nove standarde za učinkovitost i performanse. Uz visoku učinkovitosti, uređaj Jade izgrađen je s najkvalitetnijim materijalima i opremljen naprednim tehnologijama kako bi osigurao dugotrajan rad i pouzdanu performansu.

Klima uređaj i pročišćivač zraka 2 u 1

Inovativni dizajn u kombinaciji s naprednim sustavom pročišćavanja zraka – to su karakteristične značajke klima uređaja JADE . Opremljeni IFD filterom, uređaji održavaju zrak čistim, a napredna mrežica filtera učinkovito uklanja zagađivače iz atmosfere, stvarajući kombinaciju klima uređaja i pročišćivača zraka u jednom uređaju. Učinkovitost pročišćavanja zraka ovih klima uređaja usporediva je s impresivnom učinkovitošću profesionalnih pročistača zraka dostupnih na tržištu.

Mrežica IFD filtera pruža veću sposobnost uklanjanja onečišćenja iz zraka, sastoji se od 7000 rupa za upijanje prašine i drugih onečišćenja. Kada je funkcija pročišćavanja uključena, ona stvara statički elektricitet koji apsorbira zagađivače u zraku – privlačeći prašinu. IFD filtarski modul može se lako odvojiti i ponovno upotrijebiti nakon pranja.

Frost Clean tehnologija samočišćenja 

 

Frost Clean tehnologija samočišćenja omogućuje učinkovitiju i praktičniju upotrebu klima uređaja. Ovo rješenje uključuje uklanjanje prljavštine koja se nakuplja na isparivaču. Vlažan zrak smrznut na površini izmjenjivača topline uklanja talog prilikom odmrzavanja. Nakupljanje prljavštine na izmjenjivaču tijekom rada klima uređaja pogoduje razvoju bakterija, utječe na kvalitetu zraka u prostoriji i smanjuje kapacitet hlađenja do 15-30%. Frost Clean osigurava visoku energetsku učinkovitost i održava uređaj čistim.

Super IFD sterilizacija

Napredni IFD filter za pročišćavanje koji uklanja sve vrste zagađivača i alergena iz zraka, s učinkovitošću do 99,9%.

56 C Sterilizacija

Ubija bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na visokih 56°C tijekom 30 minuta.

Self-hygiene

Komponente kroz kroz koje prolazi zrak zaštićene su premazom koji sadrži srebrne nanočestice. Eliminacija plijesni i bakterija iz zraka do 99,9%.

PREDNOSTI

Super IFD sterilizacija

Super IFD sterilizacija može učinkovito ubiti bakterije i plijesan u zraku te učinkovito ukloniti anafilaktogen poput peludi, prašine i sl. (PM2,5 i PM0,3).

Eco senzor
Detektira stanje u prostoru, te ljudsku aktivnost u realnom vremenu, te prilagođava način rada kako bi postigao najbolju energetsku učinkovitost i udobnost za korisnike.
3D ispuh zraka
Omogućuje ugodan protok zraka u svaki kut vaše sobe uz konstantno horizontalno i okomito pomicanje lopatica protoka zraka.
Self - hygiene

Komponente kroz koje prolazi zrak zaštićene su premazom koji sadrži srebrne nanočestice. Eliminacija plijesni i bakterija iz zraka do 99,9%

Frost Clean

Smrzava isparivač pomoću vlage iz zraka, te na taj način veže čestice nečistoće i otapanjem ih uklanja kroz odvod kondenzata, dok na ispuhu osigurava čist zrak.

Precizno odvlaživanje

Kontrolira razinu vlage u zraku kako bi održao zrak čist i ugodan.

Super tihi rad
Kontrolira razinu vlage u zraku kako bi održao zrak čist i ugodan.
Wi-Fi kontrola

Preuzimanjem Haier hOn aplikacije na Apple ili Android pametne uređaje i povežite svoje uređaje za upravljanje i kontroliranje uređaja sa bilo koje lokacije i bilo kada.

Jednostavna instalacija

Jednostavna instalacija znači veću učinkovitost na terenu u vrijeme vrhunca sezone. Jednostavna montaža, lako i brzo održavanje motora bez demontiranja isparivača. Jednostavno održavanje i rastavljanje klima uređaja s lakim pristupom ventilatoru motora i kontrolnoj ploči.

DOKUMENTI

Upute za korištenje

Tehnički podaci

Želite li saznati više ili dogovoriti uvid na Vašem objektu, pošaljite nam upit!

Haier contact form

Hidden
Haier-klima.com
Ime(Required)
Prezime(Required)
Grad(Required)
Država

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!