fbpx
Select Page

Kako UVC generator može poboljšati kvalitetu zraka na radnom mjestu?

UVC generator osigurava visoku kvalitetu zraka na radnom mjestu što je danas važnije nego ikada. Kako upotrebom ove napredne tehnologije korisnici diljem svijeta unapređuju poslovanje i osiguravaju svojim zaposlenicima kvalitetnije uvjete rada?

Zbog izazova pandemije Covid-19, naučili smo da koristeći „pravu“ tehnologiju kojom ćemo odgovoriti na današnje standarde uistinu čini razliku u održavanju kvalitete i čistoće zraka u zatvorenim prostorima.

Zaposlenici diljem svijeta nerado se vraćaju u svoje službene urede. Fleksibilnosti rada od kuće potaknula je mnoge da nastave raditi iz svojih domova. Ipak zaposlenici se sve više vraćaju u urede, a time  raste i svijest o važnosti  kvalitete zraka te je neophodno osigurati dobre klimatizacijske uvjete za njihov povratak na radno mjesto.

Za one koji su prigrlili prednosti rada od kuće i očekuju hlađenje i grijanje prostora uz maksimalan komfor, adekvatan odabir sustava klimatizacije također bi trebao biti jedan od ključnih faktora za zdravo radno okruženje.

Haier i Maxon sustavi klimatizacije koriste najsuvremeniju tehnologiju, jednostavni su za instalaciju, a ujedno pružaju maksimalnu pouzdanost i udobnost uz najnižu razinu buke. Uz standardne značajke kao što je WiFi modul, Haier i Maxon klima uređaji uključuju i vrhunske (premium) značajke poput inovativne tehnologije UVC generatora.

Neovisnim laboratorijskim testom koji je provela vodeća svjetska istraživačka organizacija Texcell S.A., potvrđeno je da Haier UVC generator može pomoći u inhibiranju čestica Covid-19 za 99,998%.  Postavljen blizu ulaza zraka, UVC generator sterilizira zrak koji cirkulira klima uređajem.  Zrak koji uđe u klima uređaj izravno je izložen UV-C zrakama koje eliminiraju sve opasnosti koje se nalaze u zraku poput virusa, bakterija i sl. Haier UVC generator također sterilizira unutrašnjost unutarnje jedinice u standby načinu rada.

BeFunky

UV-C (Ultraviolet C) su vrsta UV zraka, valne duljine spektra u rasponu od 200-280nm te se naširoko koriste za dezinfekciju u svakodnevnom životu ljudi. One djeluju na način da oštećuju strukturu mikroorganizma onesposobljujući ga da štetno djeluje na zdravlje čovjeka.

Klima uređaji Haier Flexis i Pearl te Maxon Pure idealno su rješenje za mono-split ili multi-sustave hlađenja i grijanja. Njihove inovativne funkcije za zdravlje i standardno ugrađen Wi-Fi modul spojen na hOn aplikaciju, potvrda su Haier-ove poruke „Pametno rješenje za zdrav zrak“.

Naslage nečistoće na isparivaču klima uređaja narušavaju kvalitetu zraka u prostoru. Frost-clean, tehnologija samočišćenja, poboljšava kvalitetu zraka u prostoru eliminirajući bakterije u unutrašnjosti klima uređaja. Smrzavanjem površine isparivača vlagom iz zraka, brzim otapanjem uklanja svu nakupljenu nečistoću na jedinici. Funkcija 56°C sterilizacije dodaje još jedan zaštitni sloj klima uređaju od bakterija. Ova pametna funkcija sterilizira klima uređaj zagrijavanjem isparivača na 56°C tijekom 30 minuta te ubija bakterije i viruse.

Ugrađeni Wi-Fi modul u potpunosti je kompatibilan s hOn aplikacijom. Korisniku omogućava potpunu  kontrolu i mogućnost upravljanja sistemom putem pametnog telefona ili tableta s prilagodbom upravljanja postavkama temperature, podacima o izvedbi pa čak i greškama u kôdovima. Također, aplikacija prepoznaje i glasovne naredbe obzirom da je kompatibilna s  Google Assistant i Alexa aplikacijom.

Spreman za 2022. godinu, Haier je već nadogradio komercijalne proizvode poput kanalnih jedinica s UVC funkcijom i integriranim Wi-Fi modulom. To će omogućiti instalaterima ponudu veće funkcionalnosti za širi spektar primjene komercijalne serije.

Održavanje visokih standarda kvalitete zraka u zatvorenim prostorima nikada nije bilo važnije jer iz pandemije želimo izaći zdraviji i snažniji. Prilikom odabira pravog klimatizacijskog sustava Haierov UVC generator ključna je komponenta u suočavanju s izazovom kvalitete zraka u zatvorenom prostoru.

FLEXIS PLUS UV, A+++, opcija boja: bijeli mat i crni mat 

Model s revolucionarnom tehnologijom UVC sterilizacije zraka. Pravi odabir za one koji žele instant hlađenje ili grijanje, vode brigu oko svog zdravlja i zanima ih napredna tehnologija.

flexis-plus

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!