fbpx
Select Page

Haier, prizovi svježinu u svoj dom!

Osjećate li se iscrpljeno u ljetnim mjesecima, izloženi nepodnošljivim vrućinama kao da ste usred pustinjske prerije? Nigdje na vidiku prirodnog zaklona niti osvježenja…

Sada zamislite da po najjačem suncu vidite već rashlađeni šator – nazovimo ga vaš dom. Samo jedan klik dijeli vas od svijeta idealne temperature i obećane oaze svježine i prirodnog zraka. (WI-FI)  Prizovite svježinu Haier klima uređaja koji hlade vaš dom i kada niste kod kuće. Samo par stupnjeva niža temperatura i prirodni povjetarac zapuhat će i u vašem smjeru!

Akcija klima uređaja

SVE SE VRTI U KRUG

Živite u harmoniji s prirodom. Kvaliteta zraka može uvelike utjecati na to koliko se ugodno osjećate u sobi. Klima uređaj zrak uvlači izvana, a u prostor ispuhuje čist i zdrav zrak. Naši pametni klima uređaji imaju poboljšanu cirkulaciju zraka te su dizajnirani kako bi povećali osjećaj udobnosti u bilo kojoj prostoriji. Svi Haier klima uređaji imaju funkciju samočišćenja (Frost clean) pa je svaki vaš udah zraka siguran od prašine, alergena i bakterija. Haierove funkcije za zdrav zrak čiste i steriliziraju zrak, ali i sam klima uređaj uz pomoć inovativnih tehnologija: UVC modul, Nano-aqua ionizator, 56°C  sterilizacija.

PRIDRUŽITE SE PLEMENU HAIER

Budite osviješteni. Haier, svjetski proizvođač klima uređaja, nudi visokotehnološke proizvode i kontinuirano uvodi inovacije koje poboljšavaju kvalitetu života korisnicima diljem svijeta. Visoka kvaliteta proizvodnje, kao i kvalitetne sirovine, jamče besprijekoran rad Haier proizvoda dugi niz godina te stoga ne čudi da svi Haier klima uređaji imaju petogodišnje jamstvo.

Prizovite svježinu u svoj dom:

Jade Super Match

Pročišćen zrak u domu

Expert

Iznimno moćan, super tihi i energetski učinkovit

Haier Flexis Silver

Flexis Plus

Inovativne funkcije za zdravlje i udobnost. Dostupne boje: bijeli/crni/srebrni
Flair Plus

Flair Plus

Snaga i elegancija

Pearl

Moderan dizajn i povjetarac u domu

Haier_Tundra Plus

Tundra Plus

Jednostavan i elegantan dizajn
Flair Plus

Tide Plus

Klimatiziran zrak u svakom domu

Flair Plus

Podni model (S)

Haier podno stropni model prilagođava se svakom prostoru s vrhunskim ispuhom zraka

Flair Plus

Mobilni klima uređaj

Klima uređaj bez montaže

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!