fbpx
Select Page

Dizalica topline HP300S1

  • Dizalica topline split sa spremnikom za potrošnu toplu vodu
  • Energetski razred: A+
  • COP 3,8
  • Mikrokanalni kondenzator
  • Kapacitet spremnika vode – 293 l
  • ECO+ način rada – dizalica topline i električni grijač rade istovremeno samo u uvjetima vršnog opterećenja, u niskim tarifnim satima za visoku uštedu troškova energije.
  • Ušteda energije za čak 75%
  • Zagrijavanje vode do 75°C

Štedljivo i ekološko rješenje za grijanje vode

Dizalica topline s visokim faktorom iskoristivosti COP 3,8 najisplativiji je način pripreme potrošne tople vode sa spremnikom kapaciteta do 293 litara. Fleksibilna ugradnja uređaja i na velikim udaljenostima između vanjske jedinice i spremnika tople vode – do 20m.

Sustavi prilagođeni vašim potrebama

Dizalice topline split s integriranim spremnikom za potrošnu toplu vodu pružaju energetski učinkovito, ekonomično i ekološki prihvatljivo rješenje za zagrijavanje vode u domovima i poslovnim prostorima. Dolaze u različitim kapacitetima i veličinama, što omogućuje prilagodbu sustava vašim specifičnim potrebama i veličini doma. Kontrola temperature vode i vremena zagrijavanja može se jednostavno prilagoditi putem korisničkog sučelja, omogućujući vam da uživate u optimalnoj toplini vode prema vašim željama. Zahvaljujući visokoj energetskoj učinkovitosti, mogu značajno smanjiti troškove vaših računa za energiju tijekom dugog vremenskog razdoblja. Osim grijanja potrošne tople vode, mogu se koristiti i za grijanje prostora, pružajući višestruku funkcionalnost u jednom uređaju.

Kako radi?

Da biste razumjeli kako PTV radi, zamislite kako radi hladnjak: prenosi toplinu prisutnu unutar njega u okolno okruženje. Haier bojler preokreće ciklus uzimanjem topline iz zraka kako bi je prenio na vodu.

Prednosti split sustava

Dizalica topline odvojena je od spremnika te je smještena izvan objekta. Spremnik se nalazi unutar objekta te ne zahtijeva veći i dodatni prostor radi instalacije tlačne i usisne cijevi.

Više tople vode

Dizajn s dodatnim donjim zavojnicama (spiralnim cijevima) pridonosi boljoj učinkovitosti te povećava ukupnu površinu izmjene kako bi isporučio još više tople vode.

PREDNOSTI

Mikrokanalni kondenzator

Brže zagrijavanje vode i maksimalna ušteda energije.

ECO mode
ECO modeEkonomičan način rada
BOOST mode

BOOST MODE Ekstra brzo zagrijavanje vode u kombinaciji rada s el. grijačem koji dolazi integriran u
samoj dizalici topline.

VACATION mode

VACATION modeTimer za programiranje rada dizalice topline za vrijeme izbivanja iz kuće.

ANTI legionela

ANTI legionelaSustav za termičku dezinfekciju uz pomoć koje se sprječava pojava legionele i drugih bakterija, automatski se aktvira svakih 7 dana i postiže temperaturu od 65°C.

Jednostavna montaža i korištenje

Jednostavna montažaBrza prilagodba cjelokupnog kućanstva na Haier ECO Life uz znatnu uštedu energije

DOKUMENTI

Tehnički podaci

Energetska naljepnica

Želite li saznati više ili dogovoriti uvid na Vašem objektu, pošaljite nam upit!

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!