fbpx
Select Page

Ionizator i UVC sterilizacija klima uređaja: učinkovita zaštita od alergija

Haier UVC-pro

Zaštitite svoj dom od alergija

Danas se suočavamo s nizom izazova kada je u pitanju očuvanje zdravlja u vlastitom domu. Alergije, učestale i neugodne, često predstavljaju jedan od glavnih problema s kojima se susrećemo. Međutim, uz razvoj tehnologije, pojavljuju se i inovativna rješenja koja nam pomažu u borbi protiv ovog problema.

Jedno od tih rješenja je upotreba klima uređaja s ionizatorom i UVC sterilizacijom. Ovi napredni sustavi nisu samo obični uređaji za hlađenje zraka; oni su ključni saveznici u stvaranju zdravijeg i ugodnijeg okruženja. Saznajte kako ionizatori i UVC sterilizacija, integrirani u klima uređaje, pružaju učinkovitu zaštitu od alergija te kako mogu unaprijediti kvalitetu zraka u vašem domu.

Ionizator i UVC sterilizacija u jednom uređaju

UVC Pro funkcija klima uređaja predstavlja revolucionarnu tehnologiju koja ide korak dalje u osiguravanju čiste i zdrave unutrašnje okoline.

Korištenjem UVC zračenja, ovaj klima uređaj inhibira razmnožavanje bakterija i sterilizira viruse, pružajući nam tako dodatni sloj zaštite. Tijekom procesa, UVC zračenje razgrađuje molekule vodika i kisika u zraku (UVC sterilizacija), stvarajući ionsku skupinu koja je izuzetno učinkovita u uništavanju bakterija i sterilizaciji virusa nakon kontakta s njima (ionizator).

Klima uređaj za borbu protiv alergena, virusa i bakterija …

Haier Expert klima uređaj s integriranom funkcijom UVC PRO nije samo osmišljen za hlađenje i grijanje prostora, već i za aktivnu borbu protiv bakterija, virusa i drugih mikroorganizama koji mogu utjecati na naše zdravlje.

Ovaj napredni sustav omogućuje nam da uživamo u svježem zraku, bez brige o prisutnosti štetnih alergena i mikroorganizama, stvarajući tako zdravije i ugodnije okruženje za nas i naše obitelji.

Beskompromisna udobnost uz apsolutnu čistoću zraka

Model Expert iznimno je tih uređaj, poput šapata (samo 15dB) stoga predstavlja savršeno rješenje za prostore poput spavaćih soba. Uz naprednu funkciju UVC PRO, u uređaj je ugrađena pametna funkcija ECO-Sensor, putem koje korisnik ostvaruje i dodatnu uštedu – čak do 67% uštede energije. Klima uređaj se gasi kada senzor očituje da se korisnik neko vrijeme ne nalazi u prostoriji.

Ugrađen Wi-Fi modul i iznimna energetska učinkovitost A+++ čine ga jednim od najatraktivnijih uređaja na tržištu. Zahvaljujući pomicanju vertikalnih i vodoravnih lamela moguće je usmjeriti strujanje zraka prema gore, dolje, lijevo i desno (3D strujanje zraka). Iskusite osjećaj prirodnog povjetarca i osigurajte potpunu udobnost u vašem domu.

EXPERT-klima EXPERT-klima
Daljinski Haier HJ Daljinski Haier HJ

Expert

  • Moćan klima uređaj
  • Vrhunski dizajn
  • Inovativne funkcije
  • Pročišćavanje zraka u domu: UVC PRO funkcija
  • Wi-Fi upravljanje
  • Super tihi rad
  • 3D ispuh zraka
  • A+++
  • 5 godina garancije

Cijena od
732,50  

UVC Pro

UVC Pro

Inhibira razmnožavanje bakterija i sterilizira virus, razgrađuje molekulu vodika i kisika i stvara ionsku skupinu koja uništava bakterije i sterilizira virus nakon kontakta.

Coanda Airflow

Osigurava dalji, brži i jači ispuh zraka iz klima uređaja bez osjećaja propuha. Lagano strujanje zraka za savršeno ugodan ambijent.

56 C Sterilizacija

56° C sterilizacija

Uništava bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56°C u trajanju od 30 minuta.

Želite li saznati više ili dogovoriti uvid na Vašem objektu, pošaljite nam upit!

Haier contact form

Hidden
Haier-klima.com
Ime(Required)
Prezime(Required)
Grad(Required)
Država

Kontakt:

+385 (1) 66 08 002

Bani 81, 10000 Zagreb

Gdje kupiti

Potražite ovlaštenog instalatera u Vašoj blizini!